Scherm 35

Over deze app

Deze app is gemaakt door de Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (BOinK) samen met de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Het maken van de app is mede mogelijk gemaakt door het Voedingscentrum, PPINK, GGD Amsterdam en Universiteit van Amsterdam i.s.m. stichting Leerstoel Kinderopvang. De copyrights van de app liggen bij BOinK. 

Voor de inhoud van deze app is gebruik gemaakt van kennis en materialen uit het project OK-GEZOND van de HvA in samenwerking met: Gezonde Kinderopvang, Voedingscentrum, NJi, BOinK, Pharos, PPINK, Brancheorganisatie Kinderopvang Amsterdam, GGD Amsterdam, Kenniscentrum Sport & Bewegen, PLAYgrounds, kinderopvangorganisaties (Impuls, Partou en Swazoom) en diëtisten-praktijken (de Zoete ‘Appel’ en FitFood). Het project OK-GEZOND is medegefinancierd door Regieorgaan SIA, onderdeel van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).

De technische realisatie van de app is gedaan door Casa Solutions. De animaties en grafische elementen zijn gemaakt door Studio KWS.

Aan de informatie op deze app kunnen geen rechten worden ontleend. De makers zijn niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit de informatie en activiteiten op deze app.

Heb je vragen? Neem dan contact op via okgezond@hva.nl.